Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Hurjalinna" by Katja KrekelÀ " eBook PDF Kindle ePub Free

Hurjalinna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hurjalinna
  • Author : Katja KrekelĂ€
  • Release Date : January 17, 2015
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 8186 KB

Description

Kaipaatko kunnon seikkailua?

Astu sisÀÀn Hotkon sokerinhuuruiseen herkkupuotiin, Korkin sisarusten kirjakauppaan ja Hurjalinnaan, jossa ei koskaan tiedÀ mikÀ nurkan takana odottaa...

Venkura tietÀÀ, ettÀ hÀnessÀ on jotakin erilaista kuin muissa ja ettÀ se saa hÀnet jatkuvasti vaikeuksiin. Mutta mikÀ se jokin on, sitÀ hÀn ei ymmÀrrÀ. Pahamaineinen linna kalmiston takana saa tytön uteliaisuuden herÀÀmÀÀn. KeitÀ Hurjalinnan salaperÀiset asukkaat ovat? Ja miksi he yrittÀvÀt estÀÀ muita pÀÀsemÀstÀ lÀhelleen? Venkura vie mukanaan seikkailuun uudet ystÀvÀnsÀ Herkko Hotkon ja Mekri Korkin. Ja kun Hurjalinnan salaisuus viimein paljastuu, se on jo keikauttanut Venkuran elÀmÀn pÀÀlaelleen.Katja KrekelÀn jÀnnittÀvÀÀ ja hauskaa romaania siivittÀÀ Riikka JÀntin taianomainen nelivÀrikuvitus, joka vie lukijan suoraan Viirastuksen hÀmÀrille kujille. Seikkailun ystÀvÀt tulevat rakastamaan Hurjalinnaa ja sen vÀrikkÀitÀ henkilöitÀ.

Katja KrekelÀ on tamperelainen kirjailija, joka on opiskellut sanataidetta Oriveden Opistossa. HÀnen teoksissaan on sadun ajatonta lumoa. OmaperÀiset tarinat kutsuvat lukijansa seikkailuun ja uusiin maailmoihin.
/>Riikka JÀntin tunnelmalliset kuvitukset vievÀt suoraan sadun lumottuun maailmaan. HÀn kÀyttÀÀ kuvittaessaan vÀrillisiÀ tusseja ja guassia. JÀntti on kuvittanut monien eri kirjailijoiden tekstejÀ. JÀntin oma kuvakirja Pikku hiiri, tuuliviiriilmestyy kevÀÀllÀ 2015 ja hÀnen Vaahteratuvan vÀestÀ kertovia saturomaanejaan on kÀÀnnetty mm. japaniksi, ruotsiksi ja tanskaksi.


Download Free Books "Hurjalinna" PDF ePub Kindle